Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

Shoarma grill

Zelf professioneel shoarma grillen

Jomo Food Service heeft een compleet shoarmapakket met grill voor u ontwikkeld. Vanaf 10 personen krijgt u een speciale shoarma-grill in bruikleen met mager voorgegaard shoarmavlees aan een spit, wat in eigen slagerij bereid wordt. Met behulp van de grill kunt u het vlees opwarmen, krokant braden en daarna in reepjes snijden.

Wij garen het shoarmavlees sous vide voor u voor, zonder dat dit droog wordt. Hierdoor is de shoarma vlugger klaar en heeft het dus niet de kans om aan te branden. Alles wordt volgend HACCP-normen bereid.

Wij leveren het shoarmavlees met toebehoren in koeltassen die ervoor zorgen dat u, als u deze dicht laat, het geheel 8 uur koud kunt bewaren.

Uw shoarmavlees met toebehoren wordt tijdig in koeltassen bezorgd. Maandag t/m zaterdag in overleg, zon- en feestdagen in overleg tussen 8.30u – 13.30u.

Wij bezorgen uw bestelling en sluiten de shoarma-grill voor u aan. De shoarma-grill en het wisselen van het spit wordt voor u gedemonstreerd. Wij vragen u om het gebruikte materiaal zelf retour te brengen. Materiaal van het weekend kunt u op maandag retour brengen van 8.00 tot 19.00 uur. Retour brengen op zondag kan alleen op afspraak. Voor de reiniging van de apparatuur en de afwas zorgen wij. Voor groepen vanaf 100 pakketten wordt alles gratis opgehaald.

Het factuurbedrag van uw bestelling dient contant of per eenmalige machtiging bij bezorging aan de chauffeur te worden voldaan.

Bestel uw shoarma-grill uiterlijk 2 dagen voor levering en voor het weekend uiterlijk donderdagochtend. Uw bestelling wordt per email bevestigd. Indien u eerder bestelt, kunt u tot donderdagochtend de bestelling aanpassen.