Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

Binnen BBQ

Binnen BBQ zonder rook- of reukoverlast

Jomo Food Service biedt u de unieke mogelijkheid om uw feestavond met onze binnenbarbecue(s) te verzorgen. Binnenbarbecues beschikken over ingebouwde verlichting en een afzuiginstallatie. Dus geen rook- en reukoverlast, beregezellig en superorigineel.

Afmetingen binnen BBQ

De binnenbarbecue heeft een breedte van 1,05 en een hoogte van 1,75 meter. Deze kan dus niet door een gewone deuropening. Wanneer deze installatie binnen staat gaat de afzuigkap omhoog en bedraagt de totale hoogte 2,35 meter. De disselstang aan de voorzijde kunt u het beste door middel van een tafel afdekken. Deze tafel kunt u dan meteen gebruiken voor het plaatsen van schalen vlees en borden. De totale lengte van binnenbarbecue plus tafel is dan 2,50 meter. Aan de afzuigkap zit een flexibele slang met een lengte van 5 meter. Omdat deze slang met een doorsnede van 30 cm door een opening naar buiten moet voor het afvoeren van de damp, kan de barbecue maximaal 3 meter van de opening afstaan.

Minimale bestelling van 20 pakketten

Vanaf 20 complete pakketten bieden wij u de mogelijkheid om de barbecue binnen te plaatsen zonder rook- of reukoverlast.
Binnenbarbecues beschikken over ingebouwde verlichting en een afzuigkap. We berekenen een toeslag van 40 euro per binnenbarbecue.