Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

Vleesproducten uit eigen slagerij

Vleesproducten uit eigen slagerij

Het gehele assortiment vleesproducten vindt u op het printbaar overzicht diepvriesproducten en in de webwinkel op het totaaloverzicht.
De aanwezigheid van gluten en lactose in onze producten wordt vermeld. Lees meer over allergenen. Heeft u specifieke vragen, laat het ons weten.

Jomo Food Service maakt alle vleesproducten in eigen slagerij vakkundig voor u klaar. Wij werken met de allerbeste kwaliteit kip, kalkoen, rund- en varkensvlees ingekocht bij vertrouwde leveranciers die aan strenge eisen voldoen en geven u de garantie van een optimaal product. Wij verzorgen alles zo dat u, als u onze producten kent, geen ander vlees meer in uw diepvries wilt hebben. Alle producten worden geportioneerd en supervlug los ingevroren. Zo kunt u iedere portie apart uit de diepvries nemen. Wanneer u gewend bent om periodiek kwaliteitsvlees te kopen en dit voor enkele weken in te vriezen, is dit de perfecte oplossing voor u.

U kunt uw bestelling contant of door middel van een éénmalige machtiging bij onze chauffeur afrekenen.

Wij verpakken de vleesproducten in extra dikke diepvrieszakken van 90 mų. Zo is het product optimaal beschermd en blijft de verpakking flexibel. Daardoor zullen deze verpakkingen makkelijk in uw diepvriesvak passen. Al onze verpakkingen zijn duidelijk voorzien van de productaanduiding, het bereidingsadvies en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Alle producten die per 6 stuks verpakt worden, hebben een vaste prijs. Alle andere producten worden verpakt tussen de 980 en 1100 gram, terwijl de vermelde prijzen kiloprijzen zijn. Het totaalbedrag op uw bevestiging zal daardoor een afwijking hebben van 5 à 10% ten opzichte van uw uiteindelijke factuur.

Wanneer u de vleesproducten de avond voor gebruik in de koelkast legt en afdekt, heeft u het minste vochtverlies en uitdroging. Daardoor blijft het product altijd smakelijk en mals. Na het openen van de verpakking, adviseren wij u om de zak goed af te sluiten alvorens de rest terug te leggen. Dit is belangrijk voor de optimale houdbaarheid van uw product.

Mocht u vergeten zijn uw vlees uit de diepvries te halen, ontdooi dit dan niet in de magnetron. Dat beschadigt de structuur en het vlees droogt uit. Indien nodig, kunt u het vlees in een goed afgesloten verpakking in koud water ontdooien.

Biefstuk of biefreepjes worden vaak rosé of medium gebakken. Het is hierbij belangrijk dat de kern de juiste temperatuur heeft voordat het gebakken wordt. Nadat u het vlees in de koelkast ontdooid heeft, adviseren wij u om uw biefstuk 15 minuten op de aanrecht op temperatuur te laten komen. Daarna zonder dooivocht in vloeibare boter bakken volgens het bereidingsadvies. Peper of zout pas op tafel toevoegen en eventueel een klein toefje kruidenboter.

Eet smakelijk !

De actuele aanbiedingen kunt u vinden op aanbiedingen. Deze worden bij bestelling automatisch tegen de reclameprijs gefactureerd.

Bestelt u de losgevroren vleesproducten van maandag t/m donderdag, worden deze op zaterdag bezorgd. Uw bestelling wordt per mail bevestigd.

Wanneer u uw gehaktproducten met afwijkend gewicht verpakt wilt hebben, graag uiterlijk woensdag bestellen zodat wij dit voor u kunnen bereiden.