Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

Uw BBQ compleet verzorgd

Uw BBQ compleet verzorgd

Jomo Food Service verzorgt uw barbecue compleet en goed met kwaliteitsproducten uit eigen slagerij. Omdat wij alle producten zelf bereiden, kunnen wij u de optimale kwaliteit, smaak en malsheid garanderen. Wij werken uitsluitend met zeer professionele apparatuur. U krijgt een koeltas in bruikleen, zodat u het barbecuepakket koel en veilig kunt bewaren. Vanaf 15 pakketten krijgt u zelfs een au bain marie in bruikleen om de satésaus electrisch te verwarmen.

Bezorgrayon

Jomo Food Service bezorgt uw bestellingen in een straal van circa 20 km vanaf Deurne. Ons standaard bezorgrayon is: Aarle-Rixtel, Asten, Asten-Heusden, Bakel, De Mortel, De Rips, Deurne, Evertsoord, Grashoek, Helenaveen, Helmond, Helmond-Stiphout, Leunen, Lierop, Liessel, Meijel, Merselo, Mierlo, Milheeze, Neerkant, Ommel, Someren, Venray, Vlierden, Vredepeel, Wansum, Ysselsteyn (L)

Indien uw woonplaats niet binnen ons bezorgrayon valt, kunt u contact met ons opnemen betreffende de mogelijkheden. Bij bezorgadressen op grotere afstand, hanteren wij een bezorgvergoeding.

Voedselveiligheid

Wij garen zoveel mogelijk barbecueproducten voor u voor, zonder dat deze droog worden. Dan is het barbecuevlees vlugger klaar en heeft het dus niet de kans om aan te branden. Alles wordt volgens HACCP-normen bereid.

Houdbaarheid

Wij verpakken de barbecueproducten in hersluitbare verpakkingen. Deze schalen passen in uw eigen koelkast. Wij leveren iedere barbecue vanaf 10 personen in koeltassen die er voor zorgen dat u, als u deze dicht laat, het barbecuevlees met toebehoren 8 uur koud kunt bewaren. Wilt u een weekendje weg en een barbecuepakket meenemen, dan krijgt u deze koeltassen voor het transport in bruikleen. Dit kost u alleen de moeite om naderhand de koeltas even zelf terug te brengen.

Professionele apparatuur

De pakketprijzen zijn inclusief professionele apparatuur, gas en reiniging. De grillmaster is de nummer 1 binnen de barbecueverhuur en is niet gevoelig voor storingen. Wij bezorgen de grillmaster altijd met demontabele poten. Deze barbecuewagens met tafel, die wij in eigen beheer ontwikkeld hebben en vanaf 30 pakketten ter beschikking stellen, zijn de laatste jaren al een groot succes geweest. Houdt u wel rekening met de breedte van 100 cm voor het geval de wagen door een poort of deur naar de plaats van bestemming moet. Wij beschikken over 3 van deze barbecuewagens voor binnen. Voor de optimale hygiëne hebben wij deze geheel van RVS laten vervaardigen. Voor deze speciale apparatuur berekenen wij wel een toeslag. Voor alle afmetingen en de hoogte van deze toeslag kijk op binnenbarbecue.

Betaling
Het factuurbedrag van uw bestelling dient contant of per eenmalige machtiging bij bezorging aan de chauffeur te worden voldaan.

Bestellen
Bestel uw barbecuepakketten uiterlijk 2 dagen voor levering en voor het weekend uiterlijk donderdagochtend. Uw bestelling wordt per email bevestigd. Indien u eerder bestelt, kunt u tot donderdagochtend de bestelling aanpassen.