Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

Betaalbare buffetten

Betaalbare buffetten

Vanaf 6 personen verzorgen wij uw complete buffet. Alles wordt aan huis bezorgd en geïnstalleerd. Bij de warme gerechten wordt een au bain-marie in bruikleen gegeven om de gerechten probleemloos te verwarmen. Het buffet blijft dan keurig op temperatuur en brandt niet aan.

Jomo Food Service maakt de soorten warm vlees in eigen slagerij vakkundig voor u klaar. Zelfs de verse fruitmix wordt handmatig gesneden en komt dus niet uit blik. De huzarensalade met rundvlees is van het merk Fano, wat al jarenlang garant staat voor een constante goede kwaliteit.

Wij garen de vleesproducten in de buffetten sous vide voor u voor, zonder dat deze droog worden. Dat geeft u de garantie dat altijd ieder stukje gaar zal zijn. Alles wordt volgens HACCP-normen bereid. Deze producten laten wij in een laboratorium onderzoeken om u de garantie te geven van een veilig product.

De warme gerechten leveren wij af onder 3°C, waardoor dit probleemloos kan blijven staan tot u de Au Bain Marie aanzet. Wij leveren de salade- en visschotels in koeltassen die ervoor zorgen dat u, als u deze dicht laat, de schalen 8 uur koud kunt bewaren.

Uw buffet wordt in overleg bezorgd. Omdat de Au Bain Marie 3 uur nodig heeft voordat alles tot de kern op temperatuur is, zullen wij de bezorgtijden aanpassen aan het tijdstip dat u het buffet wilt gebruiken.

Maandag t/m zaterdag in overleg en zon- en feestdagen in overleg tussen 8.30u – 13.30u.

Wij bezorgen en sluiten alles voor u aan. Wij vragen u om het gebruikte materiaal zelf retour te brengen. Materiaal van het weekend kunt u op maandag retour brengen van 8.00 tot 19.00 uur. Retour brengen op zondag kan alleen op afspraak. Voor de reiniging van de apparatuur en de afwas zorgen wij. Voor groepen vanaf 70 pakketten wordt alles gratis opgehaald.

Het factuurbedrag van uw bestelling dient contant of per eenmalige machtiging bij bezorging aan de chauffeur te worden voldaan.

Bestel uw buffet uiterlijk 4 dagen voor levering en voor het weekend uiterlijk donderdagochtend. Uw bestelling wordt per email bevestigd. Indien u eerder bestelt, kunt u tot donderdagochtend de bestelling aanpassen.

Wanneer u losgevroren vleesproducten in combinatie met een buffet wilt bestellen, kan dit door beide apart te bestellen en dit bij bijzonderheden te vermelden zodat de levering gecombineerd wordt.